Sunday, July 8, 2012

Pembersihan Blog..

Admin cuma nak menyatakan di sini bahawa admin akan melakukan pembersihan terhadap blog-blog yang telah terlalu lama tak diupdate (sudah mencapai 2 tahun tak update).. Jadi, minta maaf sangat-sangat kepada blog yang terlibat dan kepada yang masih selamat, rajin-rajinkan lah mengupdate blog anda yeee..
Terima kasih..

10 comments:

  1. ade chatbox kat sidebar blog ni kan.. just provide je link blog anda..

    ReplyDelete
  2. lool aku pun lama xupdate blog. ;D

    ReplyDelete
  3. Buat column baru. alumni UMP. :D :O :P

    ReplyDelete
  4. Admin, tolong add saya http://hyperactivemonkeys.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Admin, logo takde logo baru ke? Logo dah tak keluar dah ni...

    ReplyDelete

Geng Blogger UMP (Universiti Malaysia Pahang)